Jouw zorgvraag

Gaten in rooster

Een zieke collega, een nieuw project of tijdelijk meer cliënten? Waar de gaten in het rooster ook vandaan komen, wij bieden de passende oplossing. Voor iedere situatie, kort of lang, vind je hier het juiste personeel.

Onze oplossing

Altijd een goede match

Zorgplus 24/7 regelt de juiste uitzendkracht.
Wij werken met zorgprofessionals voor kortdurige situaties, om bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof op te vangen. Maar ook voor langere perioden ter aanvulling op het rooster.


Personeel inhuren via Zorgplus 24/7.

“Na meerdere gesprekken met Zorgplus stelden zij één van hun zorgprofessionals voor. Ik voelde direct een goede klik. Ze had de juiste expertise en ervaring voor deze positie!”

~ Ilse van der Veen

Vind jouw zorgpersoneel

De beste mensen
bij jouw instelling

Wij zorgen voor zekerheid. Zorgplus 24/7 biedt 90% garantie voor het opvullen van de dienst of opdracht. De zorg zzp’ers worden geworven via een uitgebreide procedure waarin we luisteren naar de wensen van de sollicitant én kijken naar de nodige expertise. Dit betekent dat iedere zorgprofessional die wordt aangenomen goed geschoold is en beschikt over de juiste competenties.

Doordat we 24/7 bereikbaar en inzetbaar zijn, is het personeel flexibel in te huren. Vind de passende match voor jouw zorgvraag vandaag nog.

Flexibel zorgpersoneel nodig?
Start vandaag nog de procedure